Ådelia

Adelia kevät-tuuli
"Ådelia"


Sukupuoli: naaras
Syntynyt 24.4.2012
Rotuina mm. belgianjätti, kääpiöjänis, belgianjänis, hollantilainen ja kääpiöluppa.
Väri: Luonnonharmaa scheck
Emä: Candy (valkoinen ps)
Isä: Laibao (musta otter viitta)
Kasvattaja: Janette Remes(oma kasvatti)


Ådelia syntyi keväisessä sateessa 11 kanin poikueeseen. Candyn poikuetta oli pitkään suunniteltu ja olin haavellut, että sieltä tulisi juuri minulle sopiva kani.
Kun avasin pesän ja näin kasan pieniä kaneja, olin ihan innoissani! Yksi kuitenkin erottui kaikista poikasista tumman kuvioinninsa takia, se oli Ådelia. Silloin päätin, että jos se poikanen on naaras, se jää kotiin.Tuurihan siinä kävi ja poikanen paljastui tytöksi

Ådeliassa rakastan sen "villiä ja vapaata" olemusta. Jo parin viikon ikäisenä neidistä alkoi kuoriutua energinen ja hyvin itsenäinen pieni kani. Kun muut olivat vielä mamman kanssa suojaisessa pesässä, Ådelia tutki jo ympäristöä pesän ulkopuolella. Kun pikkuinen pääse ekaa kertaa ulos, se juoksi heti kauheaa vauhtia ympäriinsä, jännittämättä ollenkaan. Ådelia aloitti jo pienenä luimimisen ja tekeekin hapan-naama-ilmettä vieläkin usein. Ådelian kanssa olen saanut tehdä paaaaljon työtä, että saisin siitä täysin käsikesyn. Sillä tuntui olevan niin kamalasti virtaa, että kynsien leikkuu ja sylissä pitäminen osasi olla oikeaa tuskaa..Kova työ kuitenkin kannatti ja neiti on päivä päivältä ihanemman luonteinen. Ådelia on omapäinen pieni jänis, joka kuitenkin näyttää sulosimpia puoliaan tutuille ihmisille:)


1vrk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...