Candy

Candy


Rotu: Risteytys (mm.belgianjätti,kääpiöjänis)
Synt.18.6.11
Väri: Valkoinen ps
Sukupuoli: Naaras
Kasvattaja: ?Candy on luotettava ja lempeä, mutta myös omapäisyyttä omaava upea kani. Voin pitää neitiä vapaana missä vain ja luottaa, ettei se katoa minnekkään. Ei ole mitään ihanempaa asiaa, kuin katsoa Candyn jättimäisiä iloloikkia! Neiti myös nauttii esteilystä ja onkin ensimmäinen kanini, jonka kanssa esteily on melkeimpä aina helppoa ja hauskaa. Candy on myös kiintynyt minuun erityisesti ja olen aina tuntenut itseni neidin ykköseksi. Joskus vain minä saan nostaa sen syliin ja joskus se ei suostu esteilemään muiden kanssa. Tämäkin tietysti riippuu päivästä:) Candy on kuitenkin hyvin itsenäinen, eikä aina mikään sylikani. Neidiltä löytyy luonnetta ja tahtoa kertoa, milloin se ei ole tyytyväinen

Candy on kotoisin huonoista oloista, kanit(joita oli ainakin 50kpl) olivat laihoja,säikkyjä ja niiden lisääntymistä ei vahdittu...Kaneja oli niin monta,ettei voinut kun arvailla minkä ikäinen poikue oli tai ketä niiden emä oli. Pupuilla oli isot tilat,mutta ne olivat sotkuiset villiintyneiden kanien jäljiltä.. Kanit eivät myöskään saaneet ruuaksi muutakuin heinää..
Jotenkin järkytyin tuosta tilanteesta ja neuvoin parhaani mukaan,mutta myyjänä oli pieni tyttö,joten asiat eivät varmaan perille menneet..
lähdin aika nopeasti tuosta paikasta pois,valkoinen kaninrääpäle kainalossa..Jälkeenpäin kadutti,miksi otin Candyn,kani oli niin heikko että selviäminen oli siinä ja siinä..Candy painoi meille tullessaan 295g..  Nykyään Candy painaa n. 4kg plus risat.

Candy petsiessä


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...