sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Uusien esteiden tuunaamista ja laumasuunnitelmia

Heippa!

Ostin jo Candyn astutuksen aikaan pari estettä. Etsteissä oli pidikkeinä naulat ja koska ne ovat vaarallisia, päätin vaihtaa ne. Tosin en jaksanut repiä nauloja irti ja laittaa sinkilöitä, aloin miettiä muita ehdotuksia. Äitini sitten keksikin, että liimasimme nauloihin hamahelmiä. Ne oikeasti toimivat ja esteen pidikkeet sai ihanat värit! myös puomit pysyivät helpommin paikalla.
Otin toisesta esteestä kuvan ennen ja jälkeen;
Ja toinen käsittelyn jälkeen;Aloitin myös hieman maalaamista, joka jäi kuitenkin kesken..

Taiteelliset lahjani pääsi taas esiin;DMeidän perheellä on ollut kaneja mooonta vuotta. Laumassa oli aikoinaan viisi kania, mutta nyt jäljellä on vain yksi kani,Missi. Neiti on syntynyt kesällä 2006 ja on ollut aina päättäväinen pirttihirmu,ei mikää sylikani. Missin viimeinen kaveri kuoli kolmisen kuukautta sitten ja neiti on ollut aivan maassa. Nyt jopa minun seura kiinnostaa (ennen kun neitiä otti syliin, sai hampaanjäljet käteen.) Missi möllöttää sylissä ja jopa nauttii siitä! (eikä ole rimpuillut kertaakaan).
Ensin ei tullut mieleen yrittää totuttaa neitiä yhteen Candyn ja Nellin kanssa, mutta nyt päätinkin, että voisihan sitä kokeilla. Tosin totuttaminen tapahtuu vasta kesällä, kun Candyn muksut on maailmalla:)
Katsotaan sitä lähempänä ja kuulumisia kerron tietenkin täällä.
Olisihan siinä tyylikäs lauma!
Missi nauttii keväästä terassilla

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...