sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hyvät ja huonot uutiset..

Heippa!

Tänään pikkuinen Aniso kevätkeiju nukahti ikiuneen..Niinkuin edellisessä postauksessa kerroin, pikkuinen ei ollut saanut neljään päivään painoa. Vaikka kuinka yritettiin pientä auttaa, niin ihminen ei pysty ihmeisiin. Taas ottaa koville tämä vaikka tiesin,että näin voi käydä..

"Muistot kauniit voimaa antaa,
Surun raskaan hiljaa kantaa.
Ei jaksanut sydän kultainen ,
vaan jätti aukon ikuisen..
Nuku siis rauhasta syvää unta, ympärilläsi sataankaarien valtakunta"Ja sitten mukavampia uutisia, kaikkien silmät on auki! voi sitä ihmettelyn määrää:D


Muksuista rupee jo näkemään luonteen eroja.
 Esimerkiksi Adeliina kevätperhonen ja Adelisa kevätkimara ovat molemmat rentoja möllöttäjiä, jotka viihtyvät yhdessä. Sormet nuollaan aina läpi innolla:)
Energisin poikueesta on Amino kevätaamu, ei meinaa neito käsissä pysyä! Alisa myös nostelee korviaan ja elehtii niillä aivan eritavalla kuin muut.
Amarillo kevätkiire on ihana lapsi, kun neidin ottaa syliin se möllöttää rauhassa, mutta kun sen laskee alas niin alkaa koikkaloikat! Nimikin kertoo neidin luonnetta;)
Ådelia on aika rauhallinen ja turvautuu ihmisen käteen paljon. Virtaakin pienestä löytyy, mutta joskus tuntuu,että neiti miettisi maailman menoa:)
Adelyn kevätmyskyllä voisi olla varmasti potkua esteille, voi sitä virtamäärää! nyt jo neiti hyppii sisarustensa yli:D
Pojat Alwin kevätonni ja Alex kevätusva ovat hyvin samantyylisiä, rentoja ja rauhallisia. Siskot hyppii ja pomppii päällä ja pojat ottaa chillisti:D
Joukon pienempiä on Aala kevätsade, joka on poikasista ehdottomasti sisukkain! Neiti on hyvin energinen ja utelias ja tuntuu, että se ehtii ekana joka paikkaan!

Candy nautiskelee keväästä ja leikkaakin takapihan ruohoa tehokkaasti. Tänään satoi kaatamalla ja siitä vasta neiti innostui! Cäpsy meni vetämään kunnon rallit pihalle ja tuli tyytyväisenä syömään sisälle, hassu tyttö:3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...