sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä!

Ensiksi alkuun ilouutinen, Adelyn jää kotiin! Rakkaus pieneen pupuun vei voitin ja pieni saa jäädä sinne minne kuuluukin, minun kainaloon♥

Niinkuin olen kertonut, olimme pariviikkoa mökillä Nauvon saaristossa. Koska en voinut olla erossa kaneista, otin ne mukaan. Menomatkalla oli onneksi viileä sää, joten ei tarvinnut stressata kuumuudesta. Candy tavalliseen tapaansa otti matkan rennosti lötköttäen ja Nelli stressaten. Adelyn jännitti kanssa hieman, mutta Ådelia otti paikan Candyn viekkuun ja nukkui tyytyväisenä.
Saarellemme on n. 2h automatka ja 10min venematka. Stressasin hieman venematkaa, mutta kanit ei onneksi pelänneet veneilyä yhtään.


Mökillä kaneille tehtiin komppareista ja vanerista ulkotarha. Öisin/huonolla kelillä laitoin päälle pressun niin, että kanit kuitenkin näkivät yhdestä sivusta ulos.


Kanit nauttivan meri-ilmasta tosissaan. Ensin neidit pitkään haistelivat ilmaa ja tuulta ihmeissään sitten alkoi kova touhu ja kaivelu kämpässä.
Seuraavana päivänä murut pääsivät juoksentelemaan kalliolla sekä heinikossa. Candy oli vapaana, mutta pikkuiset pidin valjaissa , ettei mikään iso lintu nappaisi niitä tai jos ne hölmönä keikahtaisi kalliolta veteen.Yhtenä päivänä pakkasin kanit boksiin ja lähdimme parin minuutin  venematkan päässä sijaitsevalle pienelle saarelle. Se on niin pieni, että jos sen keskelle menee, näkee sieltä jokapuolelle. Se on kuitenkin sen kokoinen, että kaneilla oli tilaa juosta kukkien, heinikon, kallioden sekä lätäköiden seassa. Kanit nauttivan suuresti reissusta ja Ådelia sekä Candy esittelivät kalliolla upeita iloloikkia!
Nelli hieman tylsänä murkkuna linnottautui avoinna olevaan kuljetusboksiin ja katsoi sieltä happamasti muita. Voi sitä parkaa, joka silloin boksiin uskaltautui koskemaan!


Mörökölli

Ylpeä mamma?
Videota teen myöhemmin!

Muuten elimme rentoa mökki-elämää touhuten joka päivä jotain. Kerran osui kova ukkosmyrsky kohdalle ja taas omistaja stressasi asiaa enemmän kuin kanit;)Kotimatka taittui myös hyvin viilennys-viritelmien kanssa. Kaikki kanit olivat selvästi rennompia kuin menomatkalla. Kotiin tultaessa jänösen tuntuivat olevan tyytyväisiä ja alkoivat mussuttaa ruokaa. Oma koti kullan kallis!
4 kommenttia:

  1. mikä kamera sul on? :)) ja jos voit ni pystytkö vastaa proffaa? :))

    VastaaPoista
  2. mikä kamera sul on? :)) ja jos voit ni pystytkö vastaa proffaa? :))

    VastaaPoista
  3. Jestas että teil on ihana mökki ja toi pikkusaari, ääw! Ihanat oltavat kaneilla :) Nelli on niiiin saman kuuloinen luonteelta, ku Nessiekin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...