sunnuntai 5. elokuuta 2012

Katso jäniksen loikkaa♫

Heippa!

Eilen pupuset pääsivät esteilemään:) Koska muksutkin ovat jo yli 3kk, nekin pääsivät ekaa kertaa treenaamaan. Yllätyin molemmista neideistä iloisesti! Nellikin pääsi hyppimään, vaikka tuntui ettei se olisi halunnut hypätä yhtään estettä. Sitten pikkusiskoni kysyi(8v), että saako kokeilla hypyttää Nelliä ja annoin jellonan siskolleni. Uskokaa tai älkää, Nelli hyppi siskoni kanssa aivan onnessaan ja innokkaasti! Nelli on esteradalla sählä ja samoin kokematon pikkusiskoni...mutta jotenkin neitien sähläys toimii yhdessä ja yhteistyö pelaa! Taitaa pikkusisko jäädä Nellin hypyttäjäksi;) 


Seuraavana uhrina oli Adelyn. Rusakko haisteli esteen läpi ja sen jälkeen alkoi hyppiä tyytyväisenä. Adelynillä on mukavan rauhallinen hyppytyyli ja se hyppi esteet hyvin huolellisesti, eikä tiputtanut kertaakaan. Neiti hyppäsi 40cm, jonka jälkeen lopetettiin hyppely. Adelyn oli superhelppo hypyttää, helpompi jopa kuin Candy!
 


Ådelia taas oli hyperenerginen ja sen kanssa sai alkuun tehdä töitä, että neiti menisi suoraan esteelle. Kun pikkuinen tajusi idean, se alkoi nauttia täysin rinnoin hommasta! Ådelialla on samanlainen hyppytyyli, mitä olen nähnyt jollain kjäniksillä. Se on myös tosi nopea, jouduin jopa ottamaan juoksuaskelia sen perässä! Ådelia hyppäsi 45cm, jonka jälkeen lopetettiin. Tästä neidistä tulee tykki vielä, sillä jäi 45sentissä kauhea ilmavara!


 Candy hyppi ensin hieman rauhallisemmin, mutta energiaa alkoi löytyä parin pompun jälkeen. Candy nautti tavalliseen tapaansa esteilystä ja hyppäsi korkeimillaan 65cm. En viitsinyt isompaa kokeilla, koska Candyllä on ollut esteilyssä niin paljon taukoa...  

3 kommenttia:

  1. Ihanat kanit ja hienosti hyppää, etenkin nuo pienimmät kun ei ole kerran esteitä ennen nähnyt! Sellaista kysyisin, että hyppääkö Candy tosiaan tuossa suurimmassa kuvassa 65cm, ei mun mielestä näytä niin korkealta :) Tässä (http://2.bp.blogspot.com/-Wf7QumD5GBM/UBJKaAbzh_I/AAAAAAAAAWM/Nr4ICJ94NpU/s1600/_DSC0170.JPG) mun x-esteessä on täysillä puomeilla korkeus 65cm, eikä mun mielestä näyttänyt niin korkealta. Tarkoitus ei mitenkään ole tulla valittamaan, kunhan kysyn :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole 65cm tuossa kuvassa:) 65cm kuva oli niin epäselvä, etten laittanut sitä tänne ollenkaan:/

    VastaaPoista
  3. Moi. Miten saat sun kanit hyppäämään noin, kun mun kani ei hypää millään, vaikka houkuttelen ruualla, tökkään takapuolesta ja näin..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...