sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kysymyksiin vastaukset!

Noniin, kysymyksiä tuli kivasti perille niin blogissa kuin s.potissa:) Tässä siis vastaukset!

Miten rankaiset kaneja jos ne esim. puree sinua?
-Vaikea kysymys, koska kukaan noista jänösistä ei pure:D Kaikki on pienenä maistellut sormia, mutta sitä ei oikein voi laskea puremiseksi kun ne ei ole hampaita siihen käyttänyt ja tämkin on mennyt viikossa ohi ilman "toimenpiteitä"..Yleensäkkin jos puput ovat juuri tekemässä jotain pahaa niin kovalla äänella sanottu "ei" toimii yleensä niin, että puput juoksee pois ja jättää sen mitä juuri tekivät. Sen jälkeen en koe tarpeelliseksi rankaista kaneja. Ei ne sitä enään muista, että mitä tekivät väärin.
Tuntuuko neljä kania liian isolta määrältä?
-Jossain tilanteissa kyllä, jossain ei. Silloin kuin siivoaa kanien kämppää niin se tuntuu kyllä suurelta määrältä. Ainakin siihen verrattuna, että kun oli vain Candy ja Nelli ei tarvinnut siivota näin usein kämppää. Juoksutukset ja valokuvaus menee yllättävän nopeasti neljän kanin kanssa. Kynsien leikkaus on myös asia missä olisin odottanut menevän enemmän aikaa näin monen kanssa. Sinänsä tuntuu juuri sopivalta määrältä, en haluisi enään kaneja tähän tilanteeseen enempää. Nyt pystyn vielä antamaan kaikille yksilöllistä huomiota ilman kauheaa kiirettä.
Muriseeko sun kanit koskaan jos ne on kiukkuisia?
-Nelli murisee!:D Tosin jellona murisee silloin kun se on iloinen tai silloin kun sitä pännii joku asia. Esimerkiksi esteilyssä jos jellona tiputtaa puomin, voi kuulua kauhea mörähdys ja jalkojen töminä. Välillä kun Nelliä nostaa se murisee kovalla äänellä, mutta ei ole kuitenkaan ikinä pure. Se on vähän sellaista turhaa mörinää:3

Mikä on lempikanirotusi ja -värisi? :) Tai jos risteytys, niin mitä rotuja siinä pitäis olla että olisi "täydellinen pakkaus"?
Hmm...Lempirotuna toimii belgianjänis. Siinä on kaikki mitä toivon, koko ja upea ulkomuoto. Sekä tietysti hieman särmää, mistä pidän;) Lempivärejä on paljon! Rakastan punasilmäisiä ja sinisilmäisiä kaneja, ne ovat aina kiehtonut minua. Km japsit ja musta otterit on kyllä suosiossani!


Käyttekö paljon pet-näyttelyissä?
- Täytyy myöntää, että ei olla käyty...Jotenkin en vaan ole saanut aikaiseksi mennä. Ehkä tulevaisuudessa;)

Mikä on kaneista suosikkisi?
-Tästä aiheesta voi lukea postauksen täältä

Miksi teit blogin kaneille ja miksi ns. ylläpidät sitä vielä?
-Tätä kysymystä olenkin miettinyt. Ensin ajattelin, että saisin lukijoita ja joku olisi kiinnostunut kanien elämästä ja valokuvista. Nyt kuitenkin ajattelen, että ylläpidän tätä blogia myös itseni vuoksi. Bloggaaminen tuottaa vaan iloa jotenkin, joten tätä teen niin lukijoiden kuin itseni iloksi;)

Meneekö sinulla hermot joskus kaneihin?
-Menee! Kun neidit keksivät jotain tekemistä itselleen, juuri silloin kuin minulla on kiire:D

Teetkö vielä poikasia?
-En ainakaan tällä hetkellä usko. Sain mitä halusin Candyn muksuista, eikä nyt ainakaan minulla ole tarvetta teettää lisää poikasia. Vaikka poikaset niin ihania ovatkin, niin ne tuottavat niin paljon työtä ja vastuuta. Luulempa, että alan keskittymään kanien ja Femman kanssa harrastamiseen:)

Tuleeko blogiin lisää kani aiheisia piirroksia?
-Toivotaan niin!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...