sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ensilumen taikaa

Lumipostauksia ilmestyy jokaisesta blogista..ja meiltä tietysti myös.
Kiirettä on pitänyt kauheasti, eikä ole ollut aikaa päivitellä blogia. Muksut täyttivät keskiviikkona puoli vuotta:3 Juurihan ne vasta syntyi ja nyt ne neidit ovat jo niin isoja! Ajatella, että muksut ovat pyörineet jo puolisen vuotta menossa mukana...

 


 

Jotenkin nyt on vaan tosi hyvä fiilis noista kaneista. Tuntuu, että lauma on sopivan kokoinen ja aivan täydellinen. Usein aina haaveilen jostain uusista roduista (oli sitten mikä tahansa eläinlaji kyseessä), mutta tällähetkellä en edes voisi kuvitella, että tuo lauma kasvaisi tai jotenkin muuttuisi. Näin on täydellistä!
 


 
 
 
Perjantaina tänne satoi ensilumi ja oikein harmitti, etten kerennyt reissun takia päästää neitoja sitä tutkimaan. Lumi kuitenkin pysyi tähän päivään asti. Ilmeisesti lumi oli kauhean jännittävä asia muksujen mielestä, varsinkin Ådelia oli ihan kauhusta kankeana ulos astuttuaan. Yleensä Adelyn jännittää asioita enemmän kuin Ådelia, mutta tälläkertaa rusakkoinen oli paljon rohkeampi.
Ådeliakin kyllä rohkaistui nopeasti ja alkoikin heitellä iloloikkia! Candy otti rauhallisen tyynesti lumen tulon ja keskittyi enemmän lehtien kaiveluun kuin lumen ihmettelemiseen. Nelli taas yllätti innostumalla lumesta ihan kauhesti!
Harmi, ettei kauheasti hyviä kuvia tullut, kun kaikki neljä jänöstä loikki eri suuntiin:)


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...