keskiviikko 3. lokakuuta 2012

You can count on me, I be there for you~♥~

Tänään kanit sai kunnon hemmottelua, ilman erityisempää syytä. Bussissa olo oli vähän maassa, joten rupesin miettimään elämän hyviä puolia. Tuntuu, että arjen tohinassa ohi vain lipuu pienet onnelliset hetket. Rakastan noita hetkiä, mutta en aina kiinnitä niihin huomiota.
Rakastan esimerkiksi sitä, miten kaikki puput tulee vastaan kun ne kuulevat minun tulevan.
Rakastan sitä, miten pehmeältä pienet kielet tuntuvat kun kanit nuolevat kättä.
Rakastan nähdä kanien iloloikkia ja haukotuksia.
Rakastan sitä onnistumisen tunnetta, kun puput hyppivät puhtaan radan innolla.
Niin, nämä asiat vaan usein jää huomiotta, mutta tarkemmin mietittynä ne tekevät elämästä elämisen arvoisen.


Otin puput kuvattavakseni hienoon studiooni eli tramboliinille:D Pupuilla tuntui olevan hauskaa lehtiä tutkiessa ja niitä vähän maistellessa. Ne eivät ilmeisesti maistunut kauhean hyvälle ilmeistä päätellen... Supersuloista matskua kertyi mukavasti!  
    10 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia kauniista pupuista <3 Tuo on kyllä totta, mitä postauksen alussa kirjoitit. :) Onnellisuus on pieniä asioita! Kunhan muistaa välillä miettiä mitä ne pienet ihanat asiat on... Mullakin ne liittyy paljon pupuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania syksysiä kuvia oot ottannu :)

  VastaaPoista
 3. Oho tuli kait parikin kertaa sama viesti kun kone sekoilee :D

  VastaaPoista
 4. aivan ällöttävän ihana tuo toiseksi viimenen kuva! :3

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia :)! Hauskaa huomata, että Ådelia on tollanen pupu, mutta Adelyn taas ihan selkee jänis. Erilaiset piirteet tytöillä c:

  VastaaPoista
 6. Että osaa olla hienoja kuvia! Itsekkin tahtoisin kuvata omista eläimistä tuollaisia ihanan syksyisiä kuvia, mutta marsut eivät kyllä tarkene ulkona :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ulkona on jo kauhean kylmä,hyyrrr! Muistan, että omatkin marsut aikoinaan olivat tosi herkkiä palelemaan ja aina harmittelin kun ulos ei päässyt kuvaamaan... Sähän voisit lavastaa syksyin sisälle, tuoda lehtiä sisään jonkin tason päälle ja ottaa kuvia?:D

   Poista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...