maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden parhain kani-äänestys!

Hiukan myöhässä taas tämä postaus, mutta nyt se on täällä kuitenkin. Eli nyt saa lukijat (ja mikseivät muutkin) äänestää vuoden parhaimman kanin 2012! Ehdokkaana on koko lauma. Parhain kani saa palkinnoksi ylimääräistä hemmottelua. Eli kelle palkinto kuuluu?
Muista laittaa myös joku perustelu, miksi juuri se kani on parhain. Äänestää voit kommentilla tai s.postiin (jajore@luukku.com).

Ehdokkaiden superhienot kuvat ja pienet luonnekuvaukset:

Candy
 
Energinen iloloikkaaja, joka antaa omistajallensa märkiä suukkoja ja käsien pesua. Candyä voi myös pitää vapaana missä vain, se ei lähde karkuun ja tulee kiltisti luokse kutsusta. Neiti osaa myös huiman määrän temppuja.
 
 
Nelli
 
 
Pieni mörökölli, joka kertoo mielipiteensä hyvin selvästi. Välillä pallero viihtyy sylissä, välillä se luulee olevansa villi ja vapaa metsäjänis. Nelli on tunnettu söpöily taidoistaan, se osaa kuvissa loihtia uskomattoman söpöjä ilmeitä!
 
 
Ådelia
 
 
Lauman pieni pahis. Ådelia on pieni, mutta pippurinen. Neiti ei paljoa vieraiden sylissä viihdy, mutta rapsutuksia otetaan  innolla vastaan. Ådelia on jo pienestä pitäen nauttinut vapaana olemisesta ja iloloikkia nähdään usein. Ådelia osaa myös "mököttää", jos se ei ole tyytyväinen johonkin asiaan, se laittaa korvat luimuun ja örisee.
 
 
Adelyn
 
 
Adelyn on lempeä löllykkä. Se rakastaa huomiota, sylissä olemista ja rapsutteluja. Adelyn seuraa ihmisiä kuin pieni koira ja sen bravuuri temppu on suukon antaminen poskelle. Rusakko kärsii esteillä joskus rimakauhusta, vaikka se esitteleekin hyppytaitojaan loikkimalla luvatta komppareiden yli.
 
 
Voittajaksi voit äänestää ihan mistä tahansa syystä, on se sitten luonne, ulkonäkö tai jokin muu seikka. Blogiin tuleekin sitten voittajan hemmottelusta postaus:)
 
Kiitos äänistä!
 


17 kommenttia:

  1. Nelli, on niin suloinen ja kaunis! Kerrankin on joku kani lisäkseni, jolla on omaa tahtoa! :D

    VastaaPoista
  2. Nelli - pieni, ylisuloinen mörökölli :3

    VastaaPoista
  3. Nelli on ihana jatoosi suloinen! <3

    VastaaPoista
  4. Nelli on toosi suloinen ja kaunis kani! <3

    VastaaPoista
  5. Nelli! Blogi välityksellä ainekin on tullut käsitys mahtavan lutuisesta kanista :3

    VastaaPoista
  6. Nelli on kaikkein paras. Suloinen pörröinen keltamustajapsi, mitä kanista voi muuta edes toivoa :D

    VastaaPoista
  7. Candy! eikun... Ådelia. Hmm... voiko antaa äänen molemmille? :D

    VastaaPoista
  8. Nelli <3 Väritys ja pörröisyys iskee minuun.

    VastaaPoista
  9. Ehkä Nelli... Mutta ne muutkin on niin ihania! En osaa oikein päättää :-/

    VastaaPoista
  10. Minäkin äänestän Nelliä, koska se tuo mieleen oman Pennimme, joka menehtyi tammikuun lopussa. Aivan yhtä söpö ja ihana, ja kuten Pennikin, omapäinen ! :)

    VastaaPoista
  11. Nelli- Aivan ihana pieni pörröpupu :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...