maanantai 25. kesäkuuta 2012

Esteillä jälleen mammaloman jälkeen!

Heippa!

Minulla on ollut hirveä ikävä esteilyä Candyn mammaloman aikana. Nelli ei oikein esteillä enään syty ja tuntuu, että se on sille täyttä pakkopullaa. Joten Nelli on lomaillut ja välillä olen testannut esteilyä, mutta into ei vaan tule takaisin.

Candyllä on pysynyt hyvä lihaskunto poikasten ajan, kun neiti on saanut juosta vapaana ulkona päivittäin. Ajattelin sitten viimeviikolla testata, onko Candyn into esteitä kohtaan säilynyt.
Tätä olen jännittänyt kauheasti, kun tiedän monta kania, jotka poikasten jälkeen eivät enään ole halunneet hyppiä.
Jännitin kuitenkin aivan turhaan! Laitoin n. 30cm esteen ja otin Candyn hyppäämään. Neidin silmät suurentui ja ennenkuin ehdin tehdä mitään, Candy juoksi ja ylitti esteen kevyesti...ilman ohjausta:D
Kokeilin korottaa esteitä ja neiti jatkoi hienoa suoritustaan.
Ensimmäisiä hyppyjä loman jälkeen

Nyt me mennäänkin jo rataa ja korkeampia esteitä. Candy nauttii täysillä hommasta ja tuntuu superhyper iloiselta kun pääsee näyttämään taitojaan.

Ollaan myös Ådelian kanssa pariin otteeseen alettu treenaamaan valjaissa oloa sekä "esteilyä". Esteet ovat n.10cm, eli ei isoja. Tavoitteena olisi opettaa pikkuinen liikkumaan esteiden välissä hyvin eli menemään rataa. Esteitä alan korottaa vasta myöhemmin, niin ettei vaavin kehitys mene lyttyyn.
Ådelia on tajunnut idean hyvin ja meneekin jo parin esteen rataa hienosti. Paljon hienommin mitä Candy meni esteilyn aloitettua!
Ådeliasta on kasvanut hieno pieni jäniksenalku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...