keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Heippa muksut !

Nyyh, nyt on melkein kaikki muksut maailmalla. Kotona on vielä Amarillo (joka lähtee heinäkuun alussa), Adelyn ja Ådelia. Adelyn on vielä myytävänä, mutta sopivia koteja ei ole löytynyt.
Salaa toivon, ettei kotia löydy koska olen aivan rakastunut pikku rusakkoon!

Kaikki muksut pääsivät hyviin koteihin, jossa ne varmasti on omistajiensa silmäteriä, niinkuin toivonkin. Osa lähti kauemmaksi ja osa jäi niin lähelle, että varmasti tulee jatkossa vaaveja näkemään. Onneksi netti on keksitty ja sitä kautta voi saada kuulumisia myös kauempana asuvista kaneista.
Muksut ovat kotiutuneet kuulemma nopeasti. Kehujakin on tullut hyvin kasvatetuista kaneista, siksi täällä kirjoitteleekin ylpeä kasvattaja!;)

En olisi uskonut, että vaavien lähtö ottaisi näin koville. Niihin ehti kahdeksan viikon aikana kiintyä hurjasti! Onneksi ainakin Ådelia jää kotiin niin säilyy aina palanen muista:)

Asiasta toiseen, Candy+Ådelia+Adelyn ja Nelli ovat viiihdoin laumana!
Maanantaina otin totutushäkin pois ja jäin seurailemaan tilannetta kirjan kanssa. Nelli ei enään urputtanut Candylle, mutta pikku Ådelia jahtasi pari kierrosta Nelliä.
Mitään suurempaa kärhämää ei tullut.

Nyt lauma syö ja nukkuu yhdessä. Nelli tosin väistää vauhdilla jos Candy pomppii jellonan ruokakupin ohi..Vaikka ei Candy ei lähelle tulisikaan. Ehkä se siitä paranee;)
Ådelia on kyllä kaikista sisaruksistaan villein! Muilta pystyi yksin leikata kynnet, Ådelialla taas piti jonkun pitää siitä kiinni, että kynnet saisi leikattua..Onneksi neitosen kanssa on aikaa totutella näihin asioihin:) Kauhulla odotan jo valjaiden testaamista!


Huomasittehan uuden ulkoasun! Hamsterit poistin kokonaan blogista.
Bannerista kuuluu kiitos Maisulle! 
Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta?;)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...