keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Jänöset 6viikkoa!

Heippa:)

Eilen tuli kuvattua kaikki muksut yksitellen. Olen ollut hiukan laiska kuvaamaan ja kirjoittamaan blogia, pahoittelut siis siitä!

Ensin pitääkin purkaa kiukkua, joka on eiliseltä asti ollut päällä. Eilen illalla huomattiin, että pihalla juoksi yksi muksuista. Olin ihan ihmeissäni ja juostuani ulos huomasin, että kaikki muksut juoksivat vapaana kera Candyn. Kanilan  ovi oli aivan auki...Onneksi muksut juoksi jalkoihin ja kiipesivät käteen, vaikka olivatkin saaneet maistaa vapautta. Sain 8 muksua ja Candyn kasaan ja huomasin, että Ådelia puuttuu. Siinä jonkinaikaa joukolla neitiä etsittiin, kunnes se löytyi pelästyneenä terassin alta, josta se ei päässyt enään pois, raukka!
Olen aivan satavarma, että joku on avannut kanien oven ja päästänyt karkuun ne. Ei kanit saa avattua painavaa ovea, jossa on vielä kaksi isoa salpaa pitämässä sitä kiinni. Vedettiin ovi yön yli kiinni ruuvilla, varmuuden vuoksi. Tänään hankin siihen munalukon. En kyllä tiedä, kuka näin olisi voinut tehdä. Jos sen henkilön saan kiinni, niin voin vannoa, ettei se huudoitta selviä!

No kuitenkin, tässä eiliset kuvat pienistä. En saanut kuvia, missä jänisrakenne olisi kunnolla näkynyt, mutta eiköhän sen huomaa kuitenkin:)
Aala kevätsade

Adeliina kevätperhonen

Adelisa kevätkimara


Adelia kevät-tuuli eli Ådelia

Amino kevätaamu

Amarillo kevätkiire *vapaana*

Adelyn kevätmyrsky *vapaana*

Alex kevätusva


Alwin kevätonni
Tosiaan vielä on kaksi muksua vapaana! Hinnoista,kuljetuksista ja muusta löydät täältä lisää tietoa.
Ota yhteyttä s.postiin ( jajore@luukku.com) jos kiinnostaa;)

-Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...