torstai 15. elokuuta 2013

Elämää ei voi käsikirjoittaa

Otsikossa esiintyvä sanonta on yksi suosikkejani. Elämää ei voi suunnitella pitkälle ilman, että suunnitelmat muuttuisivat. Joskus elämän vaihtelevaisuus on kurjaa, joskus se taas avaa uusia ovia.

Käsikirjoitusta ei noudatettu rottien kanssa. Kerroinkin jo edellisessä postauksessa siitä, että miten Nyyti on rakentanut erillaisen suhteen äitiini kuin minuun.

 photo IMG_4540_zpsce9f616d.jpg  photo IMG_4532_zpsb0d83961.jpg Näiden kahden suhdesta on vaikea selitellä, heillä vaan kemiat pelaa yhteen. Nyyti on ihan rauhallinen ja tyytyväinen äitini kanssa, kun taas minun kanssa se on levoton. Nyyti ei välttämättä tulisi itse vapaasti minun käsiteltäväksi, mutta anna olla kun äiti tulee...Silloin Nyyti tulee ensimmäisenä luukulle:)
Äitini ei ole nähnyt Nyytiä edes joka päivä, niinkuin minä ja silti Nyytikkä on aina enemmän iloinen äitini tulosta kuin minun. Heillä vaan pelaavat kemiat paremmin kun minulla ja Nyytillä.

Älkää ymmärtäkö tätä väärin, rakastan pientä Nyytiä, mutta meidän suhde ei vaan yllä sille tasolle kuin minun ja Nutun suhde.
 photo IMG_4581_zpscb9769ea.jpg Nuttu tulee vastaan minua luukulle, muille ihmisille se ei tule innokkaana vastaan tai pakenee kun luukun avaa.
Kun päästän tytöt vapaaksi, lähtee Nyyti touhuamaan omiaan, kun taas Nuttu kiipeää olkapäälleni ja nukahtaa tuhahtaen.
Nuttu myös rakastaa pestä minua ja vastaa maiskuttamalla kun maiskutan sille.

 photo IMG_4563_zpsf3512a15.jpg Näiden selitysten jälkeen päästään todelliseen aiheeseen, Nyyti muuttaa äidilleni.
Äiti saa vihdoin rotat, mitä on jo usean vuoden toivonut ja mikä parasta, hän saa oman lellikkilapsensa omakseen. Uskon, että Nyytillä on parempi olla sen ihmisen luona, minkä se itse valitsisi jos voisi.
Eli molemmat tytöt saavat tänään uudet kaverit. Minulle siis jää Nuttu ja saan sille uuden kaverin.
Näin on parasta kaikille ja vaikka Nyytiä (uudessa kodissa nimi muuttuu Tingaksi) tuleekin kauhea ikävä, pääsen katsomaan sitä niin usein kun haluan.
 photo IMG_4553_zps7be21854.jpg 
   photo IMG_4537_zps534bf281.jpg  photo IMG_4574_zpsf934b805.jpg
Nutun uudesta kaverista tulee tod.näköisesti Nyyti II, jos en keksi uutta nimeä:)
Psstt.. Eikös muuten ole jo vähän kehitystä rottakuvailussa? Ehkä viellä opin siimahäntien kuvaamisen salat;)

 photo IMG_4535_zps658a01d6.jpg

2 kommenttia:

  1. Kiva että äitis on löytäny rotat, ne on niin ihania palloja :) Rottien kuvaaminen on kamalaa, ne on aina menossa ja just kun luulet että sait kuvan niin eeeei siinä näkyy vaan häntä...... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...