maanantai 8. joulukuuta 2014

Heihei mitä kuuluu?

Blogi on pysytellyt jo pidemmän aikaa jälleen hiljaisena, pahoittelut!

Kaneille kuuluu hyvää, ne elävät omaa pupunelämäänsä tyytyväisenä. Kaikki neljä tyttöä asuvat jälleen laumana yhdessä, viimeksihän kun kirjoittelin asuivat Nelli ja Ådelia yhdessä sekä Candy ja Adelyn yhdessä.

Candy, Ådelia ja rusakko eivät  pahemmin reagoineet yhdistämisest, ne tervehtivät toisiaan ja jatkoivat elämää normaaliin tapaansa-aivan kuin ne eivät olisi koskaan olleet erossa.
Pieni murhekryyni Nelli taas pisti pakkaa sekaisin vuorotellen lamaantumalla, tömistelemällä tai puremalla kavereita pyllyyn. Nyt kuitenkin tilanne on rauhoittunut ja toivottavasti sellaisena se pysyykin!

Kaneista on tullut huonosti nappailtua kuvia, mutta tässä syksyisiä kuvia neitokaisista. 


 Sitten ikävempiin uutisiin, eli rottien kuulumisiin. Nuttu kuoli syksystä äkillisesti ja Nyyti jäi yksin.
Nuttu oli edellisenä päivänä täysin normaali oma itsensä, mutta löytyi aamulla kuolleena. Suru oli suuri ja vieläkin itkettää, kun muistelee omaa pientä taskurottaani. On kyllä hirmuinen ikävä! Äidillänihän asusteli kaksi rottaa, Tinga ja Ming. Olosuhteiden pakosta tytöt muuttivat kesällä meille ja hetken meillä asustelikin neljä rottaa, tosin kahdessa eri häkissä. Pian kuitenkin aika jätti Nutusta ja myöhemmin Tingasta, joten jäljelle jäi enään Nyyti sekä Ming.
Ming ja Nyyti eivät yrityksistä huolimatta toisiinsa tottuneet, joten molemmat elävät elämää yksin. Tämä on tosi kurjaa, mutta yritän itse olla niille mahdollisimman paljon seurana, vaikka en tosin rottakaveria voi koskaan korvata täysin.

Nyyti
 En uskalla luvata aktiivisempaa päivittelyä, mutta yritän kyllä kirjoitella välillä edes lauman kuulumisia. Aktiivisemmin kirjoittelen koirien blogissa, sillä tällä hetkellä niiden elämä on paljon mielenkiintoisempaa kuin kanien sekä rottien. Mutta toivottavasti saatte pian taas lukea kuulumisia ja tällä kertaa vain positiivisia sellaisia! 


6 kommenttia:

 1. Kiva että postasit! :) Oonki vähän miettinyt mitä kaneille kuuluu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että luit kuulumiset!:) Ja tosiaan hyvä kuuluu neideille;)

   Poista
 2. Hyvä Janette!! :3 Voisit tehä postauksen kanien asuintiloista (ja tavaroista?)

  VastaaPoista
 3. Voe mahoton kun on nätti jellona!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi♥!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...